sábado, 24 de octubre de 2009

Novament en tots vostes: Curs 2009-2010.





















Una salutació a tots i totes que , aquí, esteu. Aquest nou curs tenim tres noves companyes: Laura (la més joveneta de totes les meues xiquetes), Montse i Ma. Carme, amigues de Pepita (La Cabreta). Benvigudes totes un any mes.










Com ja podeu veure hem començat amb força i quasi be totes ja s'han estrenat fent cosetes.










Estem treballant amb fieltro i experimentat noves figures d'animalets en ganxet, per part de la nostra Elena (La Xaneta), com ara una vaca, un elefant i ovelletes.










Laura s'estrenat fent un gos blanquet petit i un ossset fet d'un retall de roba texana.










Pepita, Teresa, Montse, Ma. Carme fent un gos més gran però tots trets del mateix patró i a més a més Ma. Carme ens ha fet una Kitty a lo gran xulííísima, iniciativa propia.










3 comentarios:

Daiana dijo...

Hola amiga , aún no sabes con quien te toca en el inter de navidad porque el sorteo es el día 31 de octubre , aprovecho para preguntarte como vas con los regalos ?recuerda que deberias mostrarnos la tarjeta y el regalo 2 que es algo con motivo de navidad,besos y esperamos ver pronto tus regalitos besos y feliz finde!!!

Daiana dijo...

Hola guapa , necesito tu mail para enviarte el mail de confirmación al inter , el mio es daiana0708@gmail.com , espero tu pronta respusta. besossssss

Daiana dijo...

Hola amiga nesecito que me confirmes tu participación en el inter mañana acaba el plazo sino quedaras fuera del sorteo de parejas, espero tu respuesta gracias.