domingo, 5 de octubre de 2008

curs 2008-2009 x les meues xiquetes. B7s.



Català:


Des de que va néixer la meva filla Noèlia que dono classes a les mestreses de casa d'aixó farà 13 anys. Me va trobar per primer cop CANDIDA, una senyora que sempre a mirat pel bé de molta altra gent i que quan la busquis sempre estarà allí.
Sóc Belisa, sempre he signat els meus treballs en el nom de "Bel" però vet aquí quan un dia, un company de la feina que és diu de cognom Bel es va confondre en la meva taza del berenar que estaba marcada amb el meu nom abreviat. Llavors vaig decidir que avia de afegir algunes altres lletres i Txa Txan ... així va sortir " BelisA".



Els meus pares em van ficar de nom Ma Isabel, els meus germans petits me deien Massabel, després es va anar transformant amb Sabel i d'aquí la meva firma "Bel" i que ara sabeu k es "BelisA".
Demà serà el primer dia del curs 2008-2009.
Aquest any començaré fent-los un obsequi a les meues xiquetes. Sempre vull que tinguen una llibreteta a mà per fer les seues i tmabe les meves anotacions i quasi mai ningú la portem. Espero que ara no tinguem escusa. En lo seu permís i si me deixen ficaré alguna foto de totes algún dia.
La grogeta x Teresa "La Mara", ella és de les k fins que no ho treu ens MACHACA A TOTES, fins k al demà ja ho porta fet, li agrada tot.
La roseta per Elena, ella tota tocada i pulida la que sempre busca laPERFECCIÓ, i k sabeu que no li agrada el groc.
La verdeta x Esperança, una bona dona k tot ho sap fer, també. Com una FORMIGUETA va fent, va fent.
La blau cel, que li recomano per a que és tranquilitze, per Pepetines, Tot ho vol fer, NO CALLA MAI. Una voluntat d'acer.
I la Roja per Mercedes de Berna, l'última en arribar a la Casa del Mar ,Hogar dels Jubilats, mariners, del nostre poble SANT CARLES DE LA RÀPITA.


Castellano:



Desde que nació mi hija Noèlia que doy clases a las mestreses de casa de eso hará 13 años. Me encontró por primer golpe CANDIDA, una señora que siempre a mirado por el bien de mucha otra gente y que cuando la busques siempre estará allí.
Soy Belisa, siempre he firmado mis trabajos en el nombre de "Bel" pero he aquí cuando un día, un compañero del trabajo que se dice de apellido Bel se confundió en mi taza de la merienda que estaba marcada con mi nombre abreviado. Entonces decidí que avia de añadir algunas otras letras y Txa Txan ... así salió " BelisA". Mis padres me metieron de nombre Ma Isabel, mis hermanos pequeños me decían Massabel, después se fue transformando con Sabel y de aquí mi firma "Bel" y que ahora sabéis que es "BelisA".
Mañana será el primer día del curso 2008-2009 . Este año empezaré haciéndolos un obsequio a mis niñas. Siempre quiero que tengan una libretita a mano por hacer sus y mis anotaciones y casi nunca nadie la traemos. Espero que ahora no tengamos escusa. En su permiso y si me dejan meteré alguna foto de todas algún día.
La amarilla para Teresa "La Mara", ella es de las que hasta que no lo saca nos MACHACA A TODAS, hasta que a la mañana siguiente ya lo trae hecho, le gusta todo.
La roa para Elena, ella toda tocada y pulida la que siempre busca la PERFECCIÓN, y que sabéis que no le gusta el amarillo.
La verde para Esperança, una buena mujer que todo lo sabe hacer, también. I lo hace como una HORMIGA va tirando, va tirando.
La azul cielo, que le recomiendo para que es tranquilitze, para Pepetines, todo lo quiere hacer lo hace, NO CALLA NUNCA i tiene una voluntad de acero.
Y la Roja por Mercedes de Berna, la última al llegar a la Casa del Mar ,Hogar de los Jubilados, marineros, de nuestro pueblo SANT CARLES DE LA RÀPITA.






















No hay comentarios: